Technologia ważenia pozwalająca na optymalne kształtowanie procesu pakowania produktów mięsnych i rybnych.

  • Dzięki specjalistycznemu sprzętowi Yamato proces dozowania mięsa, ryb i drobiu może zostać znacznie zoptymalizowany.
  • Zaawansowane naważarki wielogłowicowe Yamato minimalizują straty wynikające z nadwyżek produktu.
  • Przemysłowe dozowniki ważące Yamato upraszczają proces naważania i pakowania produktu oraz pozwalają na odważanie porcji w zakresie od 1 g do 20 kg.

Razem z Yamato zawsze znajdą Państwo rozwiązania problemu optymalnego pakowania produktów mięsnych i rybnych

Naważarki wiegłowicowe Yamato pozwalają na szybkie i wydajne ważenie oraz pakowanie różnych produktów zgodnie ze specyfikacją.

Yamato zapewnia indywidualne rozwiązania dla produktów takich jak: świeże mięso, filety mięsne, klopsy, drób, udka z kurczaka, swieże ryby, filety rybne, owoce morza.

Yamato na rynku mięsnym

Podczas planowania zawsze muszą być wzięte pod  uwagę wyjątkowe warunki w których ma się odbywać naważanie i pakowanie.

Te wymaganie grają kluczową rolę podczas projektowania Państwa linii produkcyjnej. Nasz zespół inżynierów zawsze jest do dyspozycji aby pomóc w jak najlepszym doborze naważarki wielogłowicowej oraz optymalizacji procesu produkcyjnego.

Dla naważania produktów mięsnych i rybnych Yamato oferuje specjalne przemysłowe naważarki wielogłowicowe, odpowiednie do naważania produktów z grupy rybnej i mięsnej.

Najlepsze standardy czyszczenia i higieny podczas ważenia i dozowania mięsa, drobiu i ryb.

  • W pełni szczelna ze stali nierdzewnej konstrukcja naważarki wielogłowicowej spełnia najwyższe standardy IP65 i IP67. Dzięki temu przemysłowe dozowniki ważące Yamato są najlepszym rozwiązaniem dla naważania produktów mięsnych
  • Konstrukcja kubełków zgrzana dyfuzyjnie YDB (Yamato Diffusion Bonding) zapobiega rozprzestrzenianiu się bakterii w miejscach połączeń. Umożliwia to używanie tej samej maszyny do ważenia i pakowania różnych produktów po krótkim czyszczeniu.

Zminimalizowany czas przestoju na konserwację wag i linii pakujących drób, mięso i ryby.

  • Dostępnych jest wiele różnych środków komunikacji pomagających w szybkim powrocie do pracy, takie jak alarm i wyświetlanie przewidywanego czasu wymiany dla materiałów eksploatacyjnych.

Further Recommendations