Technologia ważenia pozwalająca na optymalne kształtowanie procesu pakowania wyrobów piekarniczych i cukierniczych

  • Dzięki specjalistycznym naważarkom wielogłowicowym Yamato proces dozowania produktów wypiekanych może zostać znacznie zoptymalizowany.
  • Zaawansowane naważarki wielogłowicowe Yamato minimalizują straty wynikające z nadwyżek produktu.
  • Przemysłowe dozowniki ważące Yamato upraszczają proces naważania i pakowania produktu oraz pozwalają na odważanie porcji w zakresie od 1 g do 20 kg.

Razem z Yamato zawsze znajdą Państwo rozwiązania problemu optymalnego pakowania piczywa i wyrobów cukierniczych.

Naważarki wiegłowicowe Yamato pozwalają na szybkie i wydajne ważenie oraz pakowanie różnych produktów zgodnie z wymaganiami.

Yamato zapewnia indywidualne rozwiązania dla produktów takich jak: Biszkopty, ciastka, herbatniki w polewie czekoladowej, chrupki, pierniki, herbatniki, krakersy, sucharki, rurki w czekoladzie, czy też mieszanki ciastek.

Yamato na rynku produktów wypiekanych.

 

Podczas planowania zawsze muszą być wzięte pod uwagę wyjątkowe warunki w których ma się odbywać naważanie i pakowanie.

Te wymaganie grają kluczową rolę podczas projektowania Państwa linii produkcyjnej. Nasz zespół inżynierów zawsze jest do dyspozycji aby pomóc w jak najlepszym doborze naważarki wielogłowicowej oraz optymalizacji procesu produkcyjnego.

Dla naważania wyrobów piekarniczych Yamato oferuje specjalne przemysłowe naważarki wielogłowicowe, odpowiednie do naważania produktów takich jak np.: produkty kruche, produkty pieczone w oleju czy produkty pokryte cukrem.

Najlepsze standardy czyszczenia i higieny podczas ważenia i dozowania pieczywa i wyrobów cukierniczych.

  • W pełni szczelna ze stali nierdzewnej konstrukcja naważarki wielogłowicowej spełnia najwyższe standardy IP65 i IP67. Dzięki temu przemysłowe dozowniki wagowe kombinacyjne Yamato są najlepszym rozwiązaniem dla naważania produktów wypiekanych.
  • Konstrukcja kubełków zgrzana dyfuzyjnie YDB (Yamato Diffusion Bonding) zapobiega rozprzestrzenianiu się bakterii w miejscach połączeń. Umożliwia to używanie tej samej maszyny do ważenia i pakowania różnych produktów po krótkim czyszczeniu.

Zminimalizowany czas przestoju na konserwację wag i linii pakujących wyroby piekarnicze.

  • Dostępnych jest wiele różnych środków komunikacji pomagających w szybkim powrocie do pracy, takie jak alarm i wyświetlanie przewidywanego czasu wymiany dla materiałów eksploatacyjnych.

Further Recommendations